Skip to content

FRI FRAKT ÖVER 500KR

Get to know us!

År 2019 inleddes Argana sitt första kapitel med en vision som genomsyrades av en djup kärlek för både naturen och människor. För den lilla familjen som stod bakom företaget handlade det inte bara om att erbjuda produkter, utan om att skapa en rörelse som lyfte upp hållbarhet och naturlig skönhet till en ny nivå.

Vi är ödmjukt tacksamma för möjligheten att producera våra produkter under förhållanden som strävar efter att inte bara vara bra, utan som aktivt främjar en positiv och hållbar arbetsmiljö. Vi är djupt övertygade om att en sund och stöttande arbetsplats inte bara är avgörande för att skapa kvalitetsprodukter, utan också för att främja välbefinnandet och engagemanget hos de människor som är hjärtat och själen i varje produkt vi skapar.

På Argana tror vi på principen"Less is more."Vi strävar efter att erbjuda rena, effektiva skönhetsprodukter utan onödiga tillsatser för att förenkla din skönhetsrutin. Genom att erbjuda det bästa från naturen vill vi inspirera till en hållbar livsstil utan kompromisser. Vi tror på att minska komplexiteten i skönhetsvården samtidigt som vi uppmuntrar till att respektera och bevara naturen. Hos Argana är vår vision att bli en drivkraft för en balanserad och hållbar livsstil.

På Argana prioriterar vi individens självförtroende och välbefinnande. Därför väljer vi att inte använda bilder på ansikten i vår plattform. Vi tror på att varje person är sitt egna ideal för skönhet och vill skapa en atmosfär av självacceptans och mångfald. Genom att fokusera på produkternas egenskaper istället för på specifika ansikten strävar vi efter att främja en kultur av självkärlek och acceptans.